Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ


Ανδρόγεια 2012

foto1

Με μετάλλια επέστρεψαν για άλλη μια φορά οι αθλητές της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς "Καπετάν Μιχάλης Κόρακας" από τους αγώνες Ξιφασκίας "ΑΝΔΡΟΓΕΙΑ 2012" που πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό στάδιο Πατελών την Κυριακή 3 Ιουνίου από τη Γυμναστική Ενωση Ηρακλείου. Παρά το μικρό της ηλικίας τους και το γεγονός ότι κάποιοι από αυτούς αγωνιζόταν για πρώτη φορά ,όλοι οι ξιφομάχοι της ομάδας κατάφεραν να ξεχωρίσουν αγωνιζόμενοι με πάθος στην κατηγορία τους .

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Τσακιράκης Θεόδωρος στο Ξίφος μονομαχίας παμπαίδων 10-13 και η Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα στο Ξιφος Ασκήσεως κοριτσιών ηλικίας 8-10 ετών, ενώ στην ίδια κατηγορία δεύτερη θέση πήρε η Πατσιανωτάκη Αγγελική και την τρίτη οι επισης αθλήτριες του σωματείου Σφακιανάκη Δήμητρα και Ρόμπινσον -Κόλινς Ζωή. Πολλα υποσχόμενη ήταν και η προσπάθεια που κατέβαλλαν ο Ταβερναράκης Φίλιππος που αγωνιζόταν για πρώτη φορά καθώς και ο Κουτσάκης Μανώλης και ο Πατσιανωτάκης Ανδρέας που άν και όλοι τους μικροί σε ηλικία ωστόσω κέρδισαν το χειροκρότημα όλων.

foto1

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που κάθε φορά μας κάνουν υπερήφανους καθώς και στον προπονητή της ομάδας Φουστανάκη Δημήτρη, επισημαινει με δήλωσή του το Δ.Σ. του σωματείου της Α.Λ.Μεσσαράς.Σαν αποτέλεσμα της εξαιρετικής δουλειάς και της άψογης συνεργασίας προπονητή και αθλητών το σωματείο μας κατάφερε να κατακτήσει φέτος την δέκατη τέταρτη θέση στον βαθμολογικό πινακα σε πανελληνιο επίπεδο και να κερδίσει επάξια την πρώτη θέση στα σωματεία της Κρήτης. Ευχαριστουμε από καρδιάς την Γ.Ε.Ηρακλείου για την φιλοξενία και τους συγχαίρουμε για την αψογη διοργάνωση των αγώνων.


foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1