Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ


ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΛΥΓΚΙΣΤΙΣ

foto3

Με 4 ξιφομάχους στο διεθνές κύπελλο ‘ΛΥΓΚΙΣΤΙΣ’ αλλά και σε ολόκληρο το camp προετοιμασίας που έγιναν στη Φλώρινα έδωσε το παρόν η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς ‘ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ’

foto4

Από τις 26 Αυγούστου ξεκίνησε το camp προετοιμασίας στο Πατουλείδιο γυμναστήριο στις Πρέσπες. Παρόντες οι Πεδιαδιτάκης Άρης, Πατσιανωτάκης Χαράλαμπος, Πατσιανωτάκη Μαρία και Αγγελική. Οι συμμετοχές των αθλητών-τριών στο camp ξεπέρασαν τις 100 με τους μικρούς Μεσσαρίτες αθλητές να ζουν πρωτόγνωρες εμπειρίες στο βορειοανατολικότερο σημείο της Ελλάδος.

foto1

Στο φινάλε του camp ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας με την συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας διοργάνωσε και φέτος το διεθνές κύπελλο ‘ΛΥΓΚΙΣΤΙΣ΄ στη κατηγορία των Νέων Ανδρών και Γυναικών (μέχρι 20 ετών).

foto5

Ο Πατσιανωτάκης Χαράλαμπος, παρά το νεαρό της ηλικίας του (14 ετών) , στο ξίφος μονομαχίας κατάφερε να μπει στην 16άδα αλλά στη συνέχεια να αποκλειστεί από τον μετέπειτα κυπελλούχο Νικόλαο Τσώκα από τον Ο.ΞΙ.Φ.. Στο ίδιο όπλο ο Πεδιαδιτάκης Άρης δεν κατάφερε να περάσει τον Α’ γύρο και περιορίστηκε στη 28η θέση.

foto2

Μεγάλη εμπειρία ήταν για τις μικρότερες ίσως αθλήτριες του Κυπέλλου στο ξίφος ασκήσεως νέων γυναικών Πατσιανωτάκη Μαρία και Αγγελική που κατέλαβαν τη 14η θέση και 17η θέση αντίστοιχα.