Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

ΗΜΕΡΙΔΑ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ
“ ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΡΑΚΑΣ ”
Ιούνιου 2010

Με μεγάλη επιτυχία και με συμμετοχή άνω των 30 αθλητών, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Ιουνίου 2010 στο κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Μοιρών η ημερίδα Ξιφασκίας που διοργάνωσε η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς.

foto1

Εκτός της Α. Λ. Μεσσαράς στην ημερίδα, συμμετείχαν ο Σύλλογος Βορείων Προαστίων και η Α Σ Α Ο από την Αθήνα, η Γ Ε Ηρακλείου και η Αθλητική Λέσχη Χανίων.

Άπαντες εντυπωσιάστηκαν με τον καταπληκτικό χώρο που φιλοξενήθηκαν οι αγώνες και την άριστη από πλευράς οργάνωσης ημερίδας. Η ημερίδα ξεκίνησε με δύο αγώνες επίδειξης στο ξίφος μονομαχίας από των Κοντογιάννη Αλέξανδρο Νο 1 στην Ελλάδα και πρωταθλητής στο ξίφος μονομαχίας και τον Λαμπακάκη Φραγκή από την Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς 3ο Πανελληνιονίκη στην κατηγορία των Νέων το 2010.
Ο δεύτερος αγώνα ήταν ανάμεσα στο Γουρλεμάκη Φανούρη της Α. Λ. ΜΕ. 2ο Πανελληνιονίκη στο πρωτάθλημα εφήβων το 2009 και τον Μανουσάκη Γιώργο της Γ. Ε. Η.

foto2

Tην σκυτάλη πήραν μετά οι μικροί αθλητές στο ξίφος ασκήσεις (Φλερέ) που πάρα το τέλος της αγωνιστικής περιόδου και που άλλοι συμμαθητές τους προτίμησαν κάποια παράλια αυτοί ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα για να παίξουν το αγαπημένο τους άθλημα αλλά και να τιμήσουν με την παρουσία τους τους διοργανωτές.
Η ημερίδα έκλεισε με απονομή μεταλλίων και διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες και η μέρα ολοκληρώθηκε με δεξίωση με πλούσια εδέσματα για όλους στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου στη Πόμπια.

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς σε ανακοίνωση ευχαριστεί από καρδίας τον Δήμο Μοιρών για τη φιλοξενία στο στολίδι αυτό της Μεσσαράς. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Αθλητικό Οργανισμό και τον προεδρο του κ. Νικολακάκης Γιάννη και την κ. Αγγελάκη Ντίνα για την αγορά μιας πίστας ξιφασκίας για το Δήμο και για την πολύτιμη βοήθεια τους σε όλη την προετοιμασία της εκδήλωσης.
Ευχαριστούμε τα σωματεία Γ.Ε.Η., Αθλητική Λέσχη Χανιών ΑΣΑΟ, Σύλλογο Βόρειων Προαστίων, όπως και τους προπονητές, έφορους, και αθλητές αυτών για την τιμητική παρουσίαση τους.

Επίσης ευχαριστούμε τον φύλακα του γυμναστήριου κ. Αρμουτάκη Κώστα, τους κ. Τζωρτζάκη Γιώργο, Μανουσάκη Ζαχαρία, όπως και τα νερά Ζαρό, τα αναψυκτικά Θαύμα, τον καρδιολόγο κ. Ζαχαριουδάκης Ζαχαρίας, το τμήμα Εθελοντών Σαμαρειτών Μοιρών, και τους διαιτητές ξιφασκίας κ. Ματσατσίκη Άρη και κ. Ξαγωραράκη Φανή και όλους όσους με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση μας.

Τέλος ευχαριστούμε τους αθλητές που έλαβαν μέρος στην ημερίδα και τους γονείς που βοήθησαν ώστε να έρθει σε περάς αυτή η τόσο όμορφη εκδήλωση.

ΕΚ του Δ.Σ.

Φωτογραφίες