Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

KIDS CUP 1 2013

foto3
foto3

Με τρεις αθλητές και δύο αθλήτριες συμμετείχε η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς στον πρώτο αγώνα του Grand prix με την επωνυμία Kids Cup που φιλοξένησε η πόλη της Θεσσαλονίκης.
Οι αγώνες αφορούσαν,το Ξίφος Μονομαχίας και το Ξίφος Ασκήσεως μέχρι 17 ετών χωρισμένες σε κατηγορίες(8 μέχρι 11,έως 13 και έως 17ετών).

Η Μεσσαρίτικη αποστολή στερήθηκε τις υπηρεσίες του προπονητή Φουστανάκη Δημήτρη,που ένα πρόβλημα στη μέση τον κράτησε μακριά από τους αγώνες!!!

foto4 Στην κατηγορία -17 ο Φουστανακης ο Στελιος μετά από εκπληκτικούς αγώνες που πραγματοποίησε κατάφερε να πάρει την δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο χάνοντας στο τελικό από τον Τσώκα (ΟΞΙ ΦΛΩΡΙΝΑΣ) 15-11). Στην ίδια κατηγορία ο Πατσιανωτάκης ο Λάμπης κατάφερε άνετα να μπει στην 8άδα όπου αποκλείστηκε και αυτός απ τον μετέπειτα κυπελλούχο Τσώκα. Ο τρίτος και μικρότερος Τσακιράκης Θεόδωρος πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση κατάφερε να πάρει την 9η θεση ανάμεσα σε 25 αθλητές απ όλη την Ελλάδα!!! Με αυτές τις εμφανίσεις και γνωρίζοντας τους αντίπαλους μας θεωρώ ότι τον Φεβρουάριο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ένα μετάλλιο θα το φέρουμε στη Μεσσαρά, τονιζει ο προπονητης της ομάδας κος Φουστανάκης.

foto4 Νωρίτερα όμως και η Πεδιαδιτάκη Μαρινελα αγωνιζομενη στην κατηγορία -13 ετών νικώντας τη μια μετά την άλλη τις αντιπάλους της κατέλαβε την τρίτη θέση. Έχασε με 11-9 από την Νικολαίδη η οποία στη συνέχεια νίκησε 15-2 στον τελικό την Γεροσίδερη και στέφθηκε κυπελλούχος!!

Αλλά και η έτερη Μεσσαρίτισα Πατσιανωτάκη Μαρία που αγωνίστηκε στην κατηγορία - 17 παρά το μικρό της ηλικίας της (14) μπήκε στη 8αδα καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην τελική κατάταξη. Απόλυτα ικανοποιημένος με τις θέσεις που έλαβαν οι αθλητές του δηλώνει ο προπονητής κος Φουστανάκης σε ένα αγώνα που συμμετείχαν πάρα πολλοί καλοί αθλητές.

foto4 foto4 foto4 foto4