Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

Κύπελλο Εφήβων-Νεανίδων 2013


foto1

Επιτυχημένη παρουσία είχε η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς στο Κύπελο Εφηβων Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 12 Οκτωβρίου στη β΄ ενότητα του Κυπέλλου Εφήβων-Νεανίδων, με την οποία ολοκληρώνεται η 1η εθνική διοργάνωση –17 χρόνων για την τρέχουσα περίοδο.

Οι αγώνες αυτοί αφορούσαν στο ξίφος μονομαχίας και τη σπάθη . Σάββατο το πρωί (9.30) αγωνίστηκαν τα αγόρια στο ξίφος μονομαχίας και τα κορίτσια στη σπάθη και αργά το μεσημέρι τα κορίτσια στο ξίφος μονομαχίας και τα αγόρια στη σπάθη. Αξίζει να αναφερθεί οτι σημειωθηκε ρεκόρ συμμετοχών . Η μεσσαρίτικη ομάδα Ξιφασκίας συμμετείχε με 9 ξιφομάχους στο Ξίφος Μονομαχίας . Την αποστολή συγκροτούσαν- από τους έφηβους - οι Φουστανάκης Στέλιος, Πατσιανωτάκης Χαράλαμπος, Τσακιράκης θεόδωρος και Κουτσάκης Απόστολος ενώ απο τις Νεάνιδες οι Τσακιράκη Άννα, Τσακιράκη Ευσεβία, Στειακάκη Γεωργία, Βουρβαχη Αθηνά και Χαραλαμπάκη Ραφαέλα.

Από τους αθλητές της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς ο Φουστανάκης Στέλιος κατέλαβε την 10η θεση στον πίνακα τελικής κατάστασης επιδεικνύοντας αρκετή τόλμη, αγωνιστικότητα και τεχνική .Ο Πατσιανωτάκης κέρδισε αγωνιζόμενος δυναμικά την 13η θέση ενώ οι Τσακιράκης και Κουτσάκης κατέλαβαν την 31η και 70στή θέση αντίστοιχα σε σύνολο 89 αθλητων.

Οι νεάνιδες αθλήτριες του σωματείου άν και κατέβαλλαν σημαντική προσπάθεια ωστόσο η κούραση λόγω της αργοπορίας στην έναρξη της κατηγορίας τους και οι δύσκολες πούλ στις οποίες εντάχθηκαν δεν τους επέτρεψαν να δώσουν το 100% της αγωνιστικής τους ετοιμότητας. Η Χαραλαμπάκη κατάφερε να μπεί στην τριανταδυάδα αλλα παίζοντας με τη Σταρατζή για να μπεί 16αδα αποκλείστηκε με 15-10 και κατέλαβε τελικά την 28η θέση ενώ οι υπόλοιπες αθλήτριες ενώ πέρασαν στον πρώτο γύρο, αποκλειστηκαν στη συνέχεια.

Είμαστε ικανοποιημένοι από την απόδοση των αθλητών μας επισημαίνει με δήλωσή του εκπρόσωπος του σωματείου. Οι έφηβοι της ομάδας εκπροσώπησαν επάξια το σωματείο αλλα και οι νεάνιδες παρά την κούραση τους λόγω της παρατεταμένης αναμονής για να ξεκινήσουν αγωνίστηκαν δυναμικά. Τους ευχαριστούμε όλους για την αξιόλογη εκπροσώπηση καθώς επίσης και τον προπονητή της ομάδας Φουστανάκη Δημήτρη για τη μέγιστη συμβολή του στη προετοιμασία τους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στον Λαμπακάκη Φραγκίσκο αθλητή του σωματείου και μελλοντικό προπονητή του αθλήματος της ξιφασκίας -οντας φοιτητής του τμήματος Φυσικής Αγωγής στο Ε.Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών -ο οποίος αγογγυστα συνδράμει και υποστηρίζει τεχνικά τους αθλητές των αποστολών μας καθώς και στην εταιρεία ANEK LINES για την σημαντική έκπτωση που μας παρέχει στα ναύλα των αθλητών και των συνοδών τους. Υπενθυμίζουμε σε όλους όσους επιθυμούν να γνωρίσουν το άθλημα της Ξιφασκίας ότι οι εγγραφές συνεχίζονται

foto1 foto1 foto1