Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

Σημαντικές διακρίσεις της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς

Με 9 άντρες και 3 γυναίκες συμμετείχε η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ στο κύπελλο Ελλάδος Ανδρών-Γυναικών (από 13 ετών και άνω) που έλαβε χώρα στην αίθουσα ξιφασκίας στο Ο.Α.Κ.Α. το Σάββατο 25Οκτωβρίου.

Με συμμετοχή 120!!!!!! ανδρών ξεκίνησαν οι αγώνες στις 9:30 το πρωί. Ο Μελαμπιανάκης Μανώλης με 4 νίκες πέρασε στου 90 όπου αντιμετώπισε τον Πέννο (Μ. ΑΛ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) τον οποίο νίκησε με16-13 και μπήκε στους 64.Εκεί αντιμετώπισε τον Παπαγρηγορίου (ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ) και νικώντας τον πέρασε στους 32.

Σειρά είχε ο Μπλέκος (ΑΧΑΙΚΟΣ) που κι αυτόν με 15-14 τον απέκλεισε από την 16άδα και βρήκε μπροστά του τον πρωταθλητή Νέων Ανδρών Μέκρα ο οποίος με οριακή διαφορά ενός πόντου (15-14) τον έβγαλε εκτός 8άδας καταλαμβάνοντας τελικά την 16η θέση. Μια θέση που θα τον ανεβάσει παραπάνω από την 16η θέση που είχε στην Πανελλήνια γενική κατάταξη που ήταν.

Η Μεσαρίτικη ομάδα όμως γεύτηκε και άλλη χαρά που είδε ξανά τον Λαμπακάκη ντυμένο στα άσπρα να αγωνίζεται μετά από ένα χρόνο. Ο αθλητής της Α.Λ.Μ.ΜΕ 5 νίκες στον πρώτο γύρο πέρασε απευθείας στους 64. Εκεί αντιμετώπισε τον Στουραίτη (ΑΧΑΙΚΟΣ) και νικώντας τον 15-8 πέρασε στους 32. Επόμενος αντίπαλος ο Μίτσιος (ΛΕΣΧΗ ΞΙΦ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) ο οποίος νικώντας τον 15-11 τον άφησε εκτός 16άδας καταλαμβάνοντας τελικά την 24η θέση.

Ο Φουστανάκης Στέλιος μετά από ένα εκπληκτικό 1ο γύρο με 5 νίκες πέρασε4 και αυτός απευθείας στους 64 (11ος) εκεί όμως βρέθηκε αντιμέτωπος με τον Νασιούλα (Σ.Σ.Ε.) που τον νίκησε και τον περιόρισε στην 33η θέση.Ο Καραπιδάκης Γιάννης κάνοντας 3 νίκες στον 1ο γύρο πέρασε στους 90.Νικώντας τον Βαρούχα (ΘΗΣΕΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) με 15-5 πέρασε στους64 όπου έχασε την είσοδο του στους 32 από τον Σκαρβέλη (ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) με τελική θέση την 46η.

Ο Τσακιράκης Θοδωρής με 2 νίκες πέρασε στους 90 όπου αντιμετώπισε και νίκησε τον Παπαγεωργίου (ΜΑΚ. ΛΕΣΧΗ) με 15-6 και μπήκε στους 64. Εκεί ηττήθηκε από τον Αμπαστάδο (ΟΔΥΣΣΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ) 15-12 καταλαμβάνοντας τελικά την 62η θέση.

Ο Κουκάκης Γιώργος στην πρώτη πανελλήνια εμφάνιση του με τα χρώματα της Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ έκανε 2 νίκες καιπέρασε στους 64. Αντιμετωπίζοντας τον Τσώκα Ν. (ΟΞΙΦ) έχασε 15-5 και κατετάγη τελικά στην 79η θέση.

Στις γυναίκες σε 68 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα οι Μεσσαρίτισες δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα. Με πρώτη την Μπικάκη Ελένη στην 2η της συμμετοχή σε αγώνες τέτοιου βεληνεκούς και αφού νίκησε τρεις από τις 5 αντιπάλους της πέρασε στις 52. Εκεί αντιμετώπισε την πιο έμπειρη Μπαβαβέα (Π.Α.Ο.) η οποία της στέρησε την είσοδο στις 32 νικώντας την 15-10, Τελική θέση 39.

Η Τσακιράκη Άννα κάνοντας και αυτή 3 νίκες πέρασε στις 52 όπου νικήθηκε από την Χατζησαράντου (Α.Ο.ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ) με 15-10 και κατέλαβετελικά την 43η θέση.

Δεύτερη συμμετοχή και για την Τσακιράκη Γεωργία που η μία νίκη που έκανε την poul δεν ήταν αρκετή για πρόκριση στις 52 καταλαμβάνοντας την 59η θέση τελικά.

Ευχαριστημένος απ όλους τους αθλητές του και τις αθλήτριες του δηλώνει ο κος Φουστανάκης. Όλοι ανέβηκαν θέσεις την γενική βαθμολογία παίρνοντας παιχνίδια στα χέρια τους. Όλοι και όλες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και τους ευχαριστώ γι αυτό.

Η Α.Λ.Μ. για άλλο ένα ταξίδι της είχε δίπλα της την ΑΝΕΚ SUPERFAST FERRIES αρωγό στο δύσκολο κομμάτι της μετακίνησης των αθλητών της και το Δ.Σ. και οι αθλητές την ευχαριστούν γι αυτό.