Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

Κύπελλο Εφήβων – Νεανίδων

Απριλίου 2011

Το Σάββατο 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Κύπελλο Ξιφασκίας εφήβων-νεανίδων στο οποίο έλαβε μέρος και η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς. Η αποστολή απαρτιζόταν από εφτά αθλητές του Συλλόγου που αγωνίστηκαν στο ξίφος μονομαχίας πετυχαίνοντας πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη.

`Συγκεκριμένα από τα πέντε αγόρια οι τέσσερις κατάφεραν να περάσουν στην δεκαεξάδα με τον Πεδιαδιτάκη Άρη να παίρνει την 10η θέση , τον Γουρλεμάκη Νίκο την 12η , τον Πατσιανωτάκη Λάμπη την 13η και τον Γουρλεμάκη Γιώργο την 16η θέση. Ο «Βενιαμίν» της παρέας Φουστανάκης Στέλιος κατέλαβε την 54η θέση και παρά το μικρό της ηλικίας του και την μικρή αγωνιστική του εμπειρία κέρδισε τις εντυπώσεις αγωνιζόμενος σε μια δύσκολη πουλ.

foto1

Από τα κορίτσια της αποστολής η Βούρβαχη Αθηνά πήρε την 25η θέση στην τελική κατάταξη ενώ η Τσαγκαράκη Έφη αναγκάστηκε να αποχωρήσει εξαιτίας ενός ευτυχώς μικρού τραυματισμού κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς συγχαίρει τους αθλητές της για την προσπάθειά τους, νιώθοντας υπερήφανη για τις θέσεις που κατέλαβαν αφού αγωνίστηκαν και με ηλικιακά μεγαλύτερούς του αθλητές με περισσότερη αγωνιστική εμπειρία αφού το κύπελλο αφορούσε αθλητές μέχρι 17 ετών ,καθώς και για το γεγονός ότι για άλλη μια φορά έδωσαν δυναμικό παρών σε μια εκτός Κρήτης αθλητική διοργάνωση. Η εμπειρία που αποκόμισαν αποτελεί πολύτιμο εφόδιο για την μετέπειτα αγωνιστική τους πορεία .