Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

Κύπελλο Ομοσπονδίας 2012


foto1 foto1 foto1

Με την συμμέτοχη περίπου 150 αθλητών από όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Αθήνα το κύπελλο ομοσπονδίας ξιφασκίας. Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς πάλι παρών με 3 αθλητές στο ξίφος μονομαχίας όπου συμμετείχαν 98 αθλητές άνω των 13 ετών.

Οι Γουρλεμάκης Φανούρης και Πατσιανωτάκης Χαράλαμπος αφού έκαναν από 3 νίκες ο καθένας τους στον πρώτο γύρο πέρασαν στους 64 τις διοργάνωσης. Εκεί μετά από δυνατές μονομαχίες και οι 2 αποκλειστήκαν με το ίδιο σκορ 10-7 ο μεν Γουρλεμάκης από τον πέρδικα(ΠΓΣ) και ο Πατσιανωτάκης από τον Ζαχαρόπουλο(ΟΞΙΦ). Όσο αφορά το Βενιαμίν της αποστολής τον Φουστανάκη Στέλιο χάνοντας στον πρώτο γύρο 3 αγώνες με 5-4 δεν κατάφερε να περάσει στον επόμενο γύρο. Δυνατό τεστ και για τους 3. Αγώνας μετά από ένα χρόνο για τον Γουρλεμάκη που δείχνει να προσπαθεί να μπει δυναμικά εν όψη του Παντεληνιού Πρωταθλήματος νέων και καλή εμπειρία για τους μικρούς εν όψη του πανελλήνιου πρωταθλήματος έφηβων σε 2 εβδομάδες.

Επειδή οι υποχρεώσεις συνεχίζονται το άλλο σαββατοκύριακο η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς θα συμμετέχει στο πανελλήνιο πρωτάθλημα νεανίδων με τις Στιακάκη Γεωργία Χαραλαμπάκη Ραφαέλα αλλά και Πατσιανωτάκη Μαρία και Πεδιαδιτάκη Μαρινέλλα που είχαν προκριθεί από το πανελλήνιο πρωτάθλημα πανκορασίδων.