Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

Κύπελλο ΜΑΧΗΣ ΚΡΗΤΗΣ 2011

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε στα Χανιά το Κύπελλο Ξιφασκίας ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ στο οποίο έλαβε μέρος και η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς. Η αποστολή απαρτιζόταν από τέσσερεις αθλητές και τον προπονητή του συλλόγου που αγωνίστηκαν στο ξίφος μονομαχίας πετυχαίνοντας πολύ καλές θέσεις στην τελική κατάταξη.

foto1

`Συγκεκριμένα από τα τέσσερα αγόρια οι δύο κατάφεραν να περάσουν στην οκτάδα ο Πεδιαδιτάκης Άρης α/α και ο Γουρλεμάκης Φανούρης, ενώ οι Γουρλεμάκης Γιώργος δεκαεξάδα και Κουτσάκης Στέλιος στην εικοσιτετράδα . Ο προπονητής, Φουστανάκης Δημήτρης, είχε δικαίωμα συμμετοχής και έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στην pool με έξι νίκες σε ισαρίθμους αγώνες αλλά μετά αποχώρησε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

foto1

Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς συγχαίρει τους αθλητές της για την προσπάθειά τους, νιώθοντας υπερήφανη για τις θέσεις που κατέλαβαν. Η αθλητές αγωνίστηκαν και με ηλικιακά μεγαλύτερούς τους αθλητές με περισσότερη αγωνιστική εμπειρία αφού το κύπελλο αφορούσε αθλητές από 13 ετών και άνω. Καθώς και για το γεγονός ότι για άλλη μια φορά έδωσαν δυναμικό παρών σε μια εντός Κρήτης αθλητική διοργάνωση σε δύσκολη χρονική στιγμή (δηλ. εν μέσω εξετάσεων). Η εμπειρία που αποκόμισαν αποτελεί πολύτιμο εφόδιο για την μετέπειτα αγωνιστική τους πορεία .

foto2

Τα μετάλλια οι
1.Κοντογιάννης Αλέξανδρος
2.Παπαδημητριου Αγαπητός
3.Στεφος Γεώργιος
3.Παπαδημητριου Κων/νος

Τώρα περιμένουμε την επόμενη διοργάνωση στο Ηράκλειο που είναι το «MINOAN CUP» την 25 Ιουνίου.

Η Ημερίδα ξιφασκίας που θα γίνει στο κλειστό γυμναστήριο Μοιρών 2-7-2011 είναι η τελευταία πανελλαδική δραστηριότητα πριν την καλοκαιρινή ανάπαυλα.