Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ


MINOAN CUP 2011


foto2

Το Σάββατο 25 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Πατελών Ηρακλείου από το τμήμα ξιφασκίας της Γυμναστικής Ένωσης Ηρακλείου το "MINOAN CUP" 2011. Οι αθλητές αγωνίστηκαν στο Ξίφος Μονομαχίας στις κατηγορίες ανδρών - γυναικών 13 ετών και άνω.

foto3

Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς "Καπετάν Μιχάλης Κόρακας" συμμετείχε με αποστολή 5 αθλητών και μιας αθλήτριας του ξίφους μονομαχίας οι οποίοι επέδειξαν πολύ καλή αγωνιστική παρουσία παρά το ότι ό κύκλος των προπονήσεών τους έχει κλείσει εδώ και ένα περίπου μήνα. Συγκεκριμένα ο Γουρλεμάκης Γιώργος κατέλαβε την 5η θέση στην τελική κατάταξη στην κατηγορία ανδρών 13 ετών και άνω ,ο Γουρλεμάκης Φανούριος την 7η , ο Πατσανιωτάκης Χαράλαμπος την 10η ,Ο Πεδιαδιτάκης Άρης την 21η θέση και ο Γουρλεμάκης Νίκος την 22η θέση, ενώ η Βούρβαχη Αθηνά κατέλαβε την 11η θέση στην κατηγορία γυναικών άνω των 13 ετών.

foto1

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες όλων των σωματείων εντός και εκτός Κρήτης που συμμετείχαν στηρίζοντας τέτοιου είδους πρωτοβουλίες που ενισχύουν το άθλημα της ξιφασκίας. Συγχαίρουμε την Γυμναστική Ένωση Ηρακλείου γι΄αυτή της την πρωτοβουλία καθώς και για την άψογη διοργάνωση των αγώνων.