Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

Tο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων (13-17) στο ξίφος Ασκήσεως


foto1

Το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Φεβρουαρίου διεξήχθησαν στην Αθήνα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων (13-17) στο ξίφος Ασκήσεως και στο Σπάθη.

Η Α.Λ.Μεσσαράς συμμετείχε με 4 αθλήτριες στο ξίφος Ασκήσεως νεανίδων οπου συναγωνίστηκαν 35 κορίτσια από 10 ομάδες απ΄ όλη την Ελλάδα.

Το μικρό της ηλικίας των μεσσαρίτσιων αλλά και η απειρία τους στοίχησε τον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο μην μπορώντας να μπουν στις πρώτες 26 αθλήτριες. Συγκεκριμένα η Χαραλαμπάκη η Ραφαέλα κατέλαβε την 28η θέση, η Στειακάκη Γεωργία την 30η, η Πατσιανωτάκη Μαρία την 33η και η Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα την 34η.

foto1

Αποτέλεσμα αυτών των επιδόσεων τους ήταν την Κυριακή στα ομαδικά η Α.Λ.Μ. ήταν στην 7η θέση οπου και παρέμεινε μετά τον αποκλεισμό της από την πολύ ανώτερη και εν συνεχεία δευτεραθλήτρια ομάδα της Λ.Ο.Αιγάλεω με 45-14.

Σχετικά ευχαριστημένος ο Προπονητής του συλλόγου ο Κο Φουστανάκης ο οποίος τόνισε ότι χρειάζεται πολύ σκληρή δουλειά αλλά και εκμετάλλευση των εμπειριών που αποκόμισαν τα συγκεκριμένα κορίτσια ώστε τα επόμενα χρόνια να μπορούν να πλασαριστούν σε υψηλές θέσεις . Η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις στην κατηγορία αυτήν το επόμενο Σαββατοκύριακο 11-12/02/2012 με το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο ξίφος Μονομαχίας.

6 Φεβρουαρίου 2012