Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

Tο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ξιφασκίας εφήβων-νεανίδων ξίφος Μονομαχίας

Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Ξιφασκίας εφήβων-νεανίδων ξίφος Μονομαχίας που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το περασμένο Σαββατοκύριακο. Η αποστολή της ομάδας αποτελούμενη από 7 αθλητές και αθλήτριες , κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις με τις επιδόσεις και το ήθος των αθλητών της που αν και κάποιοι από αυτούς συμμετείχαν για πρώτη φορά στην κατηγορία αυτή , κατάφεραν να πλασαριστούν σε καλές θέσεις στην τελική κατάταξη.

foto1

Στις νεάνιδες η Τζαγκαράκη Έφη απέσπασε την ένατη θέση ανάμεσα σε 45 αθλήτριες ενώ η Βούρβαχη Αθηνά και η Βασιλάκη Μιχαέλα κατέλαβαν την εικοστή τέταρτη και τριακοστή τεταρτη θέση αντιστοιχα.

Από τους αθλητές της ομάδας ο Πεδιαδιτάκης Άρης και ο Γουρλεμάκης Νίκος πήραν την δέκατη και εντέκατη θέση Ο Πατσιανωτάκης Λάμπης την τριακοστή ενατη θέση ενώ ο Φουστανάκης Στέλιος κατέλαβε ττην τεσαρακοστή πεμπτη θέση σε σύνολο 75 αθλητών γεγονός αξιοσημείωτο λόγω της μικρής αγωνιστικής εμπειρίας ιδιαίτερα για τους μικρούς ηλικιακά αθλητές της ομάδας.
Στην κατηγορία του ομαδικού τόσο τα κορίτσια όσο και τα αγόρια της ομάδας απεσπασαν τήν τέταρτη θέση σε σύνολο 10 και 16 ομάδων αντίστοιχα.

foto2

"Οι αθλητές της ομάδας για άλλη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους με τις διακρίσεις και το ήθος τους , δηλώνει το ΔΣ της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς συγχαίροντας τος αθλητές του για την επιτυχία τους τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.Συγχαρτήρια αξίζουν και στον προπονητή της ομάδας Φουστανάκη Δημήτρη που άοκνα τόσα χρόνια προπονεί τα παιδιά μας και που με τη σημαντική συμβολή του συνεχίζεται η ανοδική πορεία της ομάδας .

Οι αθλητές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το Μάρτιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων αφού με τις διακρίσεις του οι Πεδιαδιτάκης Άρης , Γουρλεμάκης Νίκος και η Τζαγκαράκη Έφη εξασφάλισαν το εισητήριο συμμετοχής και θα πλαισιώσουν τους Λαμπακάκη Φραγκή και Γουρλεμάκη Φανούρη προσδοκώντας ένα εξίσου καλό αποτέσμα.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και τους συγχαίρουμε για άλλη μια φορά.