Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2014

Ξίφος Ασκήσεως
Νεανίδων

Με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που αφορούσε το Ξίφος ασκήσεως έκλεισε ο κύκλος των πανελλήνιων πρωταθλημάτων για την κατηγορία Εφήβων Νεανίδων . Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στην αίθουσα Ξιφασκίας του ΟΑΚΑ όπου το παρών έδωσαν Ξιφομάχοι έφηβοι και νεάνιδες απ΄όλη την Ελλάδα αγωνιζόμενοι το Σάββατο 15 /2 για μια καλή επίδοση στο ατομικό και την Κυριακή 16/2 στο ομαδικό.

foto1 foto1

Με τέσσερις αθλήτριες συμμετείχε η Μεσσαρίτικη ομάδα της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς ,την Πατσιανωτάκη Μαρία ,την Φασουλάκη Εμμανουέλα , την Τσακίρη Αίμη από τις νεάνιδες και την Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα που άν και ανήκει στην κατηγορία των Πανκορασίδων ωστόσω λόγω της 2ης θέσης της στο ατομικό στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παμπαίδων πανκορασίδων κατάφερε να εξασφαλίσειτην συμμετοχή της και σ΄αυτη τη διοργάνωση.

foto1

Το Σάββατο οι αθλήτριες της ομάδας Πατσιανωτάκη Μαρία , Φασουλάκη Εμμανουέλα και Τσακίρη αγωνιζόμενες στο ατομικό δεν κατάφεραν να μπούν τριανταδυάδα καταλαμβάνοντας τελικά την 37η ,38ηκαι 39η θέση αντιστοιχα .

Η Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα παρά το μικρό της ηλικίας της αγωνίστηκε με θέληση και κατάφερενα μπει τριανταδυάδα χωρίς όμως επιτυχία στα νοκ αουτ στη συνέχεια δεν μπηκε στους 16 και κατέλαβε την 27η θέση .

Στο ομαδικό και ενώ η ομάδα ξεκίνησε με πολλή καλή εικονα για την είσοδό της στους οκτώ ωστωσο στη συνέχεια αποκλείστηκε από τον ΑΟΞ Αιγάλεω την πρώτη στην κατάταξη ομάδα και πήρε τελικά την όγδοη θέση.

foto1 foto1 foto1

Οι αθλήτριες παρά το μικρό της ηλικίας τους , αφού για πρώτη φορά συμμετείχαν σ΄αυτην την κατηγορία στο Ξίφος ασκήσεως , αγωνίστηκαν αξιόλογα δηλώνει εκπρόσωπος του σωματείου . Άλλωστε έχουν δουλέψει όλο αυτό το διάστημα συστηματικά και με πάθος οπότε άν και το αποτέλεσμα δεν τις δικαιώνει και δεν ανταποκρίνεται στην προσπάθειά τους έχουν όλο το χρόνο να δουλέψουν για να καταφέρουν αυτό που προσδοκούν . Είμαστε σίγουροι ότι θα το καταφέρουν και πάλι όπως στην κατηγορία των πανκορασίδων που μας χάρισαν το χάλκινο μετάλιο. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στον αγωνα τους που για άλλη μια φορά υποστηρίχθηκε από την δουλειά και τη στήριξη του προπονητή μας Φουστανάκη Δημήτρη που πέρα του να προετοιμάζει τα παιδιά τα στηρίζει στα εύκολα και τα δύσκολα. Αυτή τη φορά η ομάδα δεν είχε στο πλευρό της τον μόνιμο βοηθό της Λαμπακάκη Φραγκίσκο που αθλητής ο ίδιος, φιτητης ΤΕΦΑΑ και μελλοντικός προπονητής προσφέρει την πολύτιμη βοήθειά του στα παιδια μας κάθε φορά, αφού δοκιμάζεται από μια περιπέτεια της υγείας του . Το ΔΣ του σωματείου θα ήθελε να του ευχηθεί από καρδιάς περαστικά ,να είναι δυνατός και να έχει γρήγορη αναρρωση. Για άλλη μια φορά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία ANEK-SUPERFAST FERIES για την ουσιώδη συμβολή της στη μετακίνηση των αθλητών μας . Επενδύουμε στα παιδιά μας και στηρίζουμε τον αγώνα τους δηλωνει το σωματείο . Είμαστε δίπλα τους σε κάθε τους προσπάθεια τα συνδράμουμε στο μέτρο των δυνατοτήτων μας αλλά την τελική μάχη όμως την δινουν μόνα τους. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια .

foto1 foto1 foto1 foto1