Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2014

Ξίφος Μονομαχίας
Παμπαίδων Πανκορασίδων

Με τους αγώνες στο ξίφος μονομαχίας και στην σπάθη ολοκληρώθηκε στην Αθήνα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων Πανγκορασίδων (έως 13 ετών ) για το 2014 στην ξιφασκία.
Η ΑΘΛΗΤΙΚΉ ΛΈΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΆΣ συμμετείχε και αυτό το σαββατοκύριακο στο ξίφος μονομαχίας με 5 αθλητές και 1 αθλήτρια, οι αθλητές που πραγματοποίησαν παρθενική εμφάνιση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, κατάφεραν να αποκομίσουν σημαντικές εμπειρίες αλλά και καθόλου ευκαταφρόνητες θέσεις στο ξίφος μονομαχίας παμπαίδων συμμετείχαν 72 αθλητές από 20 περίπου σωματεία απ' όλη την Ελλάδα. Η Α. Λ. ΜΕΣΣΑΡΆΣ εκπροσωπήθηκε από τους: Χατζηγεωργίου Νικόλα, Ταβερναράκη Μιχάλη και Χρονάκη Δημήτρη οι οποίοι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Και τους Ταβερναράκη Φίλιππο και Κουτσάκη Μανώλη. ΟΙ Χατζηγεωργίου Νικόλας και Ταβερναράκης Φιλιππας πέρασαν τον πρώτο γύρο με 3 νίκες ο καθένας νίκησαν και ένα αγώνα στα νοκ-αουτ αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στους πρώτους 16 μιας και ο Χατζηγεωργίου αποκλείστηκε από τον Μπουγάτσο Αλέξανδρο και ο Ταβερναράκης απο τον Κρητικό Δημήτριο καταλαμβάνοντας τελικά την 19η και 25η θέση αντίστοιχα. Οι Ταβερναράκης Μιχάλης, Κουτσάκης Μανώλης και Χρονάκης Δημήτρης δεν κατάφεραν να περάσουν τον πρώτο γύρο και κατέλαβαν τις θέσεις 59η, 65η και 71η αντίστοιχα αλλά και πολλές εμπειρίες.

foto1 foto1

Στα κορίτσια η Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ εκπροσωπήθηκε απο την πρωτοεμφανιζόμενη Χατζηδάκη Αλκυώνη η οποία με μια νίκη στον πρώτο γύρο δεν κατάφερε να περάσει στα νοκ-αουτ καταλαμβάνοντας τελικά την 43η θέση ανάμεσα σε 53 αθλήτριες.
Την δεύτερη μέρα στα ομαδικά η ομάδα των παμπαίδων (Χατζηγεωργίου, Ταβερναράκης Φ., Ταβερναράκης Μ. και Κουτσάκης) κατέλαβαν την 9η θέση ανάμεσα σε 14 ομάδες αφού δεν κατάφεραν να νικήσουν την ομάδα του Ν. ΨΥΧΙΚΟΎ (45-29).

"Το νεαρό της ηλικίας αλλά και η όρεξη που έδειξαν στους αγώνες είναι τα εχέγγυα για μια πολλή καλύτερη εμφάνιση τα επόμενα χρόνια στην ίδια κατηγορία, η δουλειά όμως που πρέπει να γίνεται κατά την διάρκεια όλης της χρονιάς είναι το κύριο συστατικό για μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον" τόνισε ο προπονητής Φουστανάκης Δημήτρης που συνόδευσε τους μεσσαρίτες αθλητές στην Αθήνα.

Το επόμενο σαββατοκύριακο διεξάγετε στην Θεσσαλονίκη το κύπελλο Ελλάδος ανδρών-γυναικών στο ξίφος μονομαχίας (από 13 και άνω) και την Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς θα εκπροσωπήσει ο Λαμπακάκης Φραγκίσκος. Ο Μεσσαρίτης αθλητής ο οποίος σπουδάζει και προπονείται στην Αθήνα ελπίζει σε μια καλή θέση που θα του επιτρέψει να βελτιώσει την θέση του στην γενική κατάσταση εν όψη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ανδρών-γυναικών τον Μάιο.

foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσιά για μια ακόμα φορά την Α.Ν.Ε.Κ. lines για την προσφορά στα εισιτήρια αθλητών και συνοδών και αυτής της αποστολής μας. Eπίσης ανακοινώνει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 26 Ιανουαρίου στο κέντρο "Στροφή" και ώρα 14:00 οπού θα βραβευτούν οι αθλητές που διακρίθηκαν αλλά και όλοι όσοι συμπαραστάθηκαν στο σωματείο μας την χρονιά που μας πέρασε.

θα χαρούμε ιδιαίτερα να παρευρεθείτε στην εκδήλωση μας για της ευχές της νέας χρονιάς, καταλήγει η ανακοίνωση του Δ.Σ.