Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

Ένα Σαββατοκύριακο (21-22 Ιανουαρίου 2017) όνειρο για την Αθλητική Λέσχη Μεσαράς / Επιτυχημένη εμφάνιση παρά την ατυχία η Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη στο Ευρωπαικό Κύπελλο Νεανίδων

foto1

Το Σαββατοκύριακο τελείωσε......Ένα Σαββατοκύριακο ΟΝΕΙΡΟ!!!!Ένα Σαββατοκύριακο πού λίγοι πίστευαν οτι θα είχε αυτή την εξέλιξη ....Αυτοί που ..ήξεραν από πρώτο χέρι τους κόπους των παιδιών.

Κι από που να αρχίσει κανείς;;;
Το Σάββατο λοιπόν, 9:30 το πρωί ξεκινάει στην Αθήνα το ατομικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων (-13 ετών)..67 αθλητές απ' όλη την Ελλάδα, οι 7 από τη ΜΕΣΣΑΡΑ.

6 νίκες σε 6 αγώνες ο Χατζηγεωργίου ο Νίκος,6 στις 6 ο Μπουχαλάκης ο Ανδρέας,6 στις 6 ο Χρονάκης ο Δημήτρης,6 στις 6 ο Γρηγοριάγης ο Γιάννης!!!!!4 παίχτες με το ..ΑΠΟΛΥΤΟ!!!

Αλλά και ο Μουρτζάκης ο Νίκος στη πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα 4 στις 6!!!! Και ο Μαρακομιχελάκης Βαλάντης 3 στις 3.
Μόνο ο μικρός Μαρακομιχελάκης Γιάννης δεν κατάφερε να περάσει τον πρώτο γύρο.

foto2 foto3 foto4

Ενας μαραθώνιος στα νοκ άουτ βρίσκει στην τελική τετράδα τον Χατζηγεωργίου να αντιμετοπίζει τον Γρηγοριάδη για μια θέση στο τελικό...

Ο πρώτος μετά από ένα ωραίο αγώνα καλείται να πάρει και να κατεβάσει στη ΜΕΣΣΑΡΑ ένα ακόμα Πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά την τεράστια επιτυχία της Σφακιανάκης στο ξίφος ασκήσεως στις 7 Ιανουαρίου.

Ο τελικός ήταν παράσταση για ένα ρόλο για τον Μοιριανό Π Ρ Ω Τ Α Θ Λ Η Τ Η !!!!!
Με 10-2 νικάει τον αντίπαλο του και στέλνει όλη την αποστολή της ομάδας στον έβδομο ουρανό!!!!
ΧΡΥΣΟ ο Χατζηγεωργίου ΧΑΛΚΙΝΟ ο Γρηγοριαδης ο Γιαννης!!!!

Στους 16 ο Μπουχαλάκης στους 32 ο Χρονάκης και ο Μουρτζάκης στους 40 ο Μαρακομιχελάκης Βαλάντης.

Στα κορίτσια η μικρή Γρηγοριάδη Μαριλένα δεν κατάφερε να περάσει τον πρώτο γύρο αν και τα στοιχεία που έδειξε ήταν στοιχεία μεγάλου ταλέντου που άρχισε να συλλέγει εμπειρίες.

Την Κυριακή οι Χατζηγεωργίου, Γρηγοριάδης Μπουχαλάκης και Χρονάκης ξεκινούν τα ομαδικά απο την θέση του πρώτου βάση των αποτελεσμάτων της προηγούμενης μέρας.

Ή ομάδα περνά χωρίς αγώνα στους 8 ανάμεσα σε 12 σωματεία που συμμετέχουν, για τους 4 νικάει την ομάδα της ΚΑΡΔΙΑΝΗΣ με 45-15.

Επόμενη αντίπαλος η ομάδα του Α.Σ. ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ...
Οι Μεσσαρίτες αθλητές παίζοντας εκπληκτικά απέναντι στους Θεσσαλονικείς καταφέρνουν να περάσουν στον τελικό με 45-32.
Εκεί τους περιμένει η δυνατή ομάδα της ΙΡΙΔΑΣ, με αθλητές που την προηγούμενη είχαν πάρει θεσεις 6,7 και 8 στην τελική κατάταξη. Ο αγώνας αμφίρροπος και δύσκολος για την Μεσσαρά που στα τελευταία 2 πεντάρια κατάφερε να ξεφύγει και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουν το ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ!!!!!! Σκόρ 45-38!!!!

2 ΚΥΠΕΛΛΑ 6 ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ 1 ΧΑΛΚΙΝΟ η συγκομιδή στις αποσκευές της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ απ’ αυτό το Σαββατοκύριακο!!!

Α.Λ. Μεσαράς: Επιτυχημένη εμφάνιση παρά την ατυχία η Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη στο Ευρωπαικό Κύπελλο Νεανίδων στην Πίζα της Ιταλίας

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε εκτός από την αποστολή της Αθήνας η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ με την Μαρινέλα Πεδιαδιτάκη πάντα συνοδευόμενη από τον πατέρα της και πρόεδρο του σωματείου, συμμετείχε στο Ευρωπαικό Κύπελλο Νεανίδων στην Πίζα της Ιταλίας.

foto5

Η Μαρινέλα έκανε 3 νίκες σε 6 αγώνες άλλα είχε την ατυχία μια από τις ηττημένες αντιπάλους της να αποχωρήσει πρίν ολοκληρώσει τους αγώνες της και βάση κανονισμών η νίκη που είχε απέναντί της η Μεσσαρίτισα ξιφομάχος δεν μέτρησε.

Έτσι ενώ με τις 3 νίκες η Μαρινέλα θα ανέβαινε ψηλά στο κλασμάν και η αντίπαλος της για τις 64 θα ήταν χαμηλότερης δυναμικής, με τις 2 νίκες που τελικά της μετρήθηκαν, κατέλαβε την 99η θέση ανάμεσα σε 167αθλήτριες μέχρι 17 ετών.

Έτσι στο πρώτο της νοκ άουτ κλήθηκε να αντιμετωπίσει ισχυρή αντίπαλο…

Παρά το παραπάνω γεγονός, η Μεσαρίτισα αθλήτρια στάθηκε αξιοπρεπώς και αν ενα διάστρεμα που την ενοχλεί το τελευταίο διάστημα δεν της θύμιζε την παρουσία του, ίσως η 15χρονη Τυμπακιανή ξιφομάχος να συνέχιζε νικηφόρα την πορεία της.

Η 102η θέση ανάμεσα σε 167 αθλήτριες που κατέλαβε τελικά, βάση της ηλικίας της και της εμπειρίας της απέναντι στις αντιπάλους που έτυχαν στον «δρόμο» της, σαφέστατα κρίνεται επιτυχημένη.


Μετά από τα παραπάνω, το Δ.Σ. της Αθλητικής Λέσχης τόνισε σε σχετική ανακοίνωση τα εξής: «Ένα χρυσό Σαββατοκύριακο ήταν αυτό που πέρασε για την Μεσσαρίτικη ξιφασκία. Το Σάββατο ο Χατζηγεωργιου Νίκος στέφθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στη κατηγορία των παμπαίδων (έως 13 ετών) και ο Γρηγοριαδης Γιάννης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία ανάμεσα σε 74 αθλητές απ όλη την Ελλάδα.

Οι δύο αθλητές μαζί με τους Μπουχαλακη Ανδρέα και Χρονακη Δημήτρη την άλλη μέρα(Κυριακή) ξεπερνώντας όποιο εμπόδιο έβρισκαν μπροστά τους κατάφεραν να ανέβουν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και να ανεβάσουν όλη την αποστολή της ΑΛΜΕΣΣΑΡΑΣ στον έβδομο ουρανό!!!

Ένα άθλο που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει η κρητική ξιφασκία σε καμία κατηγορία και σε κανένα όπλο.

Τελειώνοντας το πρωτάθλημα παμπαίδων - πανκορασίδων σε όλα τα όπλα η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ μετράει 3 κύπελλα 7 χρυσά μετάλλια (2ατομικα 5ομαδικα) και 1 χάλκινο.

Το Δ Σ της Αθλητικής Λέσχης Μεσαράς σε ανακοίνωση του συγχαίρει όλους τους αθλητές που πάλεψαν και τα δύο Σαββατοκύριακα τους γονείς τους και την ANEK-BLUESTAR FERRIES για την πολύτιμη βοήθεια της στις μετακινήσεις μας»

foto anek foto anek