Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΓΟΥΡΛΕΜΑΚΗΣ ΤΗΣ Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ

foto1

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ξιφασκίας στην κατηγορία νέων ανδρών (έως 20 ετών) κατάφερε να ανέβει ο Γουρλεμάκης Φανούρης της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς στο ξίφος μονομαχίας.

foto1

Ο Μεσσαρίτης αθλητής που και πριν από 2 χρόνια είχε καταφέρει το ίδιο στην κατηγορία των εφήβων έχασε στον τελικό από τον Ρεπάτζη της Ο.Ξ.Ι.ΦΛΩΡΙΝΑΣ με 15-14.
Την τρίτη θέση μοιράστηκαν οι Γαργουλάκης και Ιωαννίδης του Οδύσσεια Χαλανδρίου.

Να πούμε ότι οι αγώνες διεξήχθησαν στην Φλώρινα (για πρώτη φορά εκτός Αθήνας) και στεφθήκαν με απόλυτη επιτυχία και με ρεκόρ συμμετεχόντων (πάνω από 160 σε όλα τα όπλα).

foto2

Η Α.Λ.Μεσσαράς συμμετείχε εκτός τον Γουρλεμάκη Φανούρη και με τους Λαμπακάκη Φραγκή και Γουρλεμάκη Γιώργο.

Οι παραπάνω κατέλαβαν στα ομαδικά την 5η θέση αφού δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ομάδας του Αθλητικού Κολλεγίου Νέου Ηρακλείου.
Η Α.Λ.Μ. εκπροσωπήθηκε και στο ξίφος ασκήσεως νεών γυναικών με την Σαββάκη Έφη που κατέλαβε την 9η θέση (της επιτρέπει την συμμετοχή της στο Παν. Πρωτάθλ. Γυναικών) αν και εφήβη και με την Αλεγκάκη Μαριαλένα.

Οικογενειακό πρόβλημα κράτησε την τελευταία στιγμή τον προπονητή Κο Φουστανάκη Δημήτρη εκτός αποστολής.

«Παρ’ όλες τις υποχρεώσεις που έχει αυτή η ηλικία (σχολείο – πανεπιστήμια) οι αθλητές μας έκαναν το χρέος τους ώστε η Μεσσαρά να εκπροσωπηθεί στην άλλη άκρη της Ελλάδας και μάλιστα να φέρει ένα ακόμα μετάλλιο στην περιοχή αλλά και στην Κρήτη. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την παρουσία τους και ιδιαίτερα στον Γουρλεμάκη Φανούρη για την 2η θέση που άξια κατέλαβε.» τονίζει με ανακοίνωση του το σωματείο της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς.

Φωτογραφίες