Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

8ος ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΓΟΥΡΛΕΜΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ


Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε ο αθλητής της Αθλητικής Λέσχης Μεσααράς το Σάββατο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Νέων Ανδρών (17-20) στην Αθήνα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του (κατηγορία εφήβων) ο Γουρλεμάκης Νίκος κατάφερε να πλασαριστεί στην τελική 8άδα των αγώνων (8η θέση) αφού νίκησε σε 2 νοκ αουτ τους Παπαδημητρίου της Σ.Σ.Ε. με 15-11 και τον Στιούκη Ματθαίο με 5-4.

Από τους άλλους αθλητές της Μεσσαράς ο Λαμπακάκης κατέλαβε την 13η Θέση αποκλεισμένος από την 8άδα από τον μετέπειτα Πρωταθλητή Στέφο του Π.Γ.Σ.

Οι Γουρλεμάκης Φανούρης και Πεδιαδιτάκης ενώ ξεκίνησαν καλά στον πρώτο γύρο δεν κατάφεραν να περάσουν το 2ο γύρο καταλαμβάνοντας τις θέσεις 20ος και 21ος αντίστοιχα ανάμεσα σε 42 αθλητές.

Την Κυριακή στα ομαδικά οι μεσσαρίτες αθλητές δεν κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο της Ο.Σ.Α. και να διεκδικήσουν κάποιο μετάλλιο αφού έχασε με 45-44 και η ομάδα της Μεσσαράς κατέληγε 5η ανάμεσα σε 10 ομάδες.

Τώρα όσου αφορά την Τσαγκαράκη Έφη η οποία συμμετείχε και αυτή σε μεγαλύτερη κατηγορία (νεανίδα) κατάφερε να περάσει τον πρώτο γύρο με μια νίκη και στην συνέχεια να αποκλειστεί από τη Σίμου (Μακ. Λέσχη) με 15-9 και να καταλάβει την 18η θέση ανάμεσα 24 αθλήτριες.

Για τρομερή επιτυχία του Γουρλεμάκη του Νίκου που συνεχίζει την παράδοση στο ξίφος μονομαχίας κάνει λόγο ο προπονητής της ομάδας Κό Φουστανάκης που γενικά έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση των αθλητών του όπως και της Τσαγκαράκης.

«Δείχνουν σιγά σιγά και οι «μικροί» να βρίχνουν το δρόμο τους αποδεικνύοντας ότι όταν δουλεύουν σωστά τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν. Η συμμετοχή 2 αθλητών στην 16άδα το πρωταθλήματα Νέων Ανδρών δίνει την δυνατότητα συμμετοχής της Α.Λ.Μεσσαράς στο «Μεγάλο» Πρωτάθλημα (Ανδρών) παρόλο που το σωματείο δεν έχει αθλητές άνω των 20 ετών. Μεγάλη επιτυχία του Γουρλεμάκη που του αξίζουν συγχαρητήρια και μακάρι να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο για μεγαλύτερες επιτυχίες του χρόνου.» καταλήγει ο προπονητής της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς.

11 Μαρτίου 2012