Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ

4η στην Ελλάδα Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας πανκορασίδων (8-13) 2011

Την τέταρτη θέση κατέλαβαν τελικά τα κορίτσια του ξίφους ασκήσεως της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς «ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ» ανάμεσα σε 8 ομάδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ξιφασκίας πανκορασίδαων (8-13) που έγινε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ.

foto1

Οι μεσσαρίτισες αθλήτριες Στειακάκη Γεωργία, Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα, Χαραλαμπάκη Ραφαέλα και Πατσιανωτάκη Μαρία, αφού απόκλεισαν στην οχτάδα την ΟΞΙ Φλώρινας με 45-31, έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση, έχασαν το χάλκινο μετάλλιο 45-36 από τον Οδύσσεια Χαλανδρίου, ενώ το Σάββατο στα ατομικά η Στειακάκη Γεωργία κατάφερε να πλασαριστεί στην 10η θέση εξασφαλίζοντας την συμμετοχή της και στο πρωτάθλημα νεανίδων στις 5 Φεβρουαρίου.

foto2

Να σημειωθεί παρθενική εμφάνιση πραγματοποίησαν από την Α.Λ.ΜΕΣΣΑΡΑΣ οι Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα που κατέλαβε την 22η θέση και η Πατσιανωτάκη Αγγελίνα την 41η, μαθήτριες της 3ης δημοτικού, ενώ οι Χαραλαμπάκη Ραφαέλα και Πατσιανωτάκη Μαρία πέρασαν στους 32.

«Ευχαριστημένος σε γενικές γραμμές ο προπονητής του Συλλόγου κος Φουστανάκης Δημήτρης ο οποίος μεταξύ άλλου τόνισε ότι η εμπειρία για τις συγκεκριμένες αθλήτριες ήταν λίγες παρ’ όλα αυτά τα αποτελέσματα δικαίωσαν τουσ κόπους τους. Για το σωματείο ξεκίνησε ένας μαραθώνιος αγώνων ο οποίος συνεχίζεται το επόμενο σαββατοκύριακο με τους μικρούς του ξίφους μονομαχίας και ευελπιστούμε σε επίσης καλά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στα παιδιά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς για την συνοδεία και την συμπαράσταση σε κάθε προσπάθεια.»

Φωτογραφίες