Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ


4η στην Ελλάδα Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ξιφασκίας Παμπαίδων-Πανκορασίδων (8-13) Ξίφος Ασκήσεως 2012

Το παρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Πανκορασίδων στο ξίφος Ασκήσεως στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου με 8 αθλητές-τριες έδωσε η ομάδα ξιφασκίας της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς.

foto1

Έπειτα από εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα των κοριτσιών την Κυριακή με τις Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα, Πατσιανωτάκη Μαρία, Φασουλάκη Εμμανουέλα και Μούργκα Γεωργία αφού στην 8άδα απόκλεισε την ομάδα της Φλώρινας έχασε την τελευταία στιγμή μετάλλιο από την ομάδα της Αθ.Λεσχ.Χανίων καταλαμβάνοντας τελικά την 4η θέση ανάμεσα στις 11 ομάδες που συμμετείχαν.

foto2

Όσου αφορά τώρα το Σάββατο στα ατομικά η παρθενική εμφάνιση του Κουτσάκη Μανώλη και του Πατσιανωτάκη Ανδρέα άφησε πολλές υποσχέσεις για το μέλλον παρά τον πρόωρο αποκλεισμό τους στον πρώτο γύρο.

Αντίθετα στα κορίτσια η Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα κατέλαβε την 9η θέση, η Πατσιανωτάκη Μαρία την 10η και η Φασουλάκη Εμμανουέλα που συμμετείχε 1η φορά σε πανελλήνιους αγώνες την 14η θέση κερδίζοντας το δικαίωμα της συμμετοχής τους και στους αγώνες των νεανίδων τον Φεβρουάριο.

foto1

Οι υπόλοιπες αθλήτριες κατέλαβαν τις εξής θέσεις: Μούργκα Γεωργία την 30η, η Τσακιράκη Άννα την 38η και η Πατσιανωτάκη Αγγελική την 45η θέση.

Για μια επιτυχημένη αποστολή στην πρώτη φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παμπαίδων-Πανκορασίδων ( ακολουθεί το άλλο Σαββατοκύριακο το ξίφος Μονομαχίας) έκανε λόγω ο προπονητής του συλλόγου κος Φουστανάκης Δημήτρης ο οποίος έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος απ΄ όλους τους αθλητές του. Και όσον αφορά τις εμπειρίες που αποκόμισαν οι νέοι αθλητές αλλά και τις επιδόσεις που έφεραν οι πιο μεγάλοι. Επίσης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς που συνόδεψαν την αποστολή για την άψογη παρουσία τους στο ταξίδι, το Δ.Σ. για την άρτια αποστολή που οργάνωσε (15 άτομα) αλλά προπάντων το Λαμπακάκη Φραγκή αθλητή της ομάδας και φοιτητή του ΤΕΦΑΑ Αθηνών για την πολύτιμη βοήθεια του στους αγώνες.