Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ 2011

foto1
foto1

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στο κλειστό στάδιο Μοιρών οι Περιφερειακοί Αγώνες ξιφασκίας παμπαίδων - πανκορασίδων Κρήτης. Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε το σωματείο της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαρας Καπετάν Μιχάλης Κόρακας". Στους αγώνες συμμετείχαν και τα τέσσερα σωματεία της Κρήτης. Συγκεκριμένα , εκτός από το έχων την ευθύνη των αγώνων σωματείο, με αποστολές αθλητών τους τίμησαν τη διοργάνωση η Γ. Ε. Ηρακλείου, Η Αθλ. Λέσχη Ξιφασκίας ηρακλείου και η Αθλ. Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων. Οι αθλητές αγωνίστηκαν στο ξίφος μονομαχίας παμπαίδων-πανκορασίδων και στο ξιφος ασκήσεως στις κατηγορίες παμπαιδων - πανκορασίδων ηλικίας 8-10 και 11-13 . Οι μικροί σε ηλικία -αλλά με υψηλό φρόνημα και μεγάλη απ' ότι φάνηκε αγάπη για το άθλημα- ξιφομάχοι , αγωνίστηκαν εφαρμόζοντας τις αρχές του εύ αγωνίζεσθαι κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις:

foto1

ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ:
1.ΚΟΚΙΑΔΗΣ (ΓΕΗ)2. ΒΑΡΔΑΚΗΣ(ΓΕΗ) 3. ΤΣΑΚΙΡΑΚΗΣ (ΑΛΜΕΣΣΑΡΑΣ) 3.ΒΡΥΝΑΣ(ΑΛΞ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΞΙΦΟΣ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑΣ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ:
1. ΤΣΑΚΙΡΑΚΗ Π.(ΑΛ ΜΕΣΣΑΡΑΣ) 2.ΕΛΛΗΝΙΤΑΚΗ (ΑΛΞ ΧΑΝΙΩΝ) 3.ΛΕΚΚΑ (ΓΕΗ)

ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 8-10:
1.ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ(ΓΕΗ) 2.ΜΙΤΑΚΗΣ(ΓΕΗ)3.ΜΑΚΡΑΚΗΣ(Α.Λ.Ξ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ) 3.ΛΑΠΠΑΣ(Α.Λ.Ξ. ΧΑΝΙΩΝ)

ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 8-10:
1. ΠΕΔΙΑΔΙΤΑΚΗ(ΑΛ ΜΕΣΣΑΡΑΣ) 2.ΤΣΕΠΕΤΗ(ΑΛΞ ΧΑΝΙΩΝ) 3.ΠΑΤΣΙΑΝΩΤΑΚΗ ΑΓΓ(ΑΛ ΜΕΣΣΑΡΑΣ)

ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ 11-13:
1.ΤΣΙΤΣΙΡΙΔΗΣ(ΑΛΞ ΧΑΝΙΩΝ) 2. ΓΑΒΡΗΙΛΔΗΣ(ΑΛΞ ΧΑΝΙΩΝ) 3.ΚΑΡΑΤΑΡΑΚΗΣ (ΓΕΗ) 3.ΜΠΙΝΙΧΑΚΗΣ(ΑΛΞ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ)

ΞΙΦΟΣ ΑΣΚΗΣΕΩΣ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 11-13 :
1. ΜΑΡΚΑΝΤΩΝΑΚΗ (ΑΛΞ ΧΑΝΙΩΝ) 2.ΠΑΠΑΔΟΥΛΑΚΗ(ΑΛΞ ΧΑΝΙΩΝ)3.ΜΟΥΡΓΑ(ΑΛ ΜΕΣΣΑΡΑΣ) 3.ΜΠΟΜΠΟΛΑΚΗ(ΑΛΞ ΧΑΝΙΩΝ).

foto1

Αξίζει να σημειωθεί ταυτόχρονα έλαβε χώρα Ημερίδα Ξιφασκίας Εφήβων Νεανίδων 13-17 ετών με αθλητές από τα σωματεία της Α.Λ.Μεσσαράς και της Α.Λ.Ξ. Χανίων, οι οποίοι πέρα από τα όρια του ανταγωνισμού και της ατομικότητας -αναδεικνύοντας το ίδιο το άθλημα- χάρισαν ένα εξαιρετικό θέαμα στους παρευρισκόμενους.

foto1

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του πανελληνιου συνδέσμου κριτών οπλομαχίας κύριος Δημήτριος Χατζησαράντος καθώς και πλήθος κόσμου που ήρθε να εμψυχώσει τους μικρούς ξιφομάχους, να στηρίξει την προσπάθειά τους και την προσπάθεια ενός σωματείου όπως η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς που αναμφισβήτητα εκπροσωπεί επάξια την περιοχή σε παγκρήτιο και σε πανελλήνιο επίπεδο. Το Δ.Σ. του σωματείου ευχαριστεί με δήλωσή του τον κύριο Χατζησαράντο για την παρουσία του και τη συμβολή του στη διεξαγωγή των αγώνων, ευχαριστεί τα υπόλοιπα σωματεία της Κρήτης που με τη συμμετοχή τους μετέτρεψαν τους αγώνες σε γιορτή ξιφασκίας καθώς και τον κόσμο που στήριξε τη διοργάνωση. Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς του σωματείου που με την συνεισφορά τους συνέβαλλαν αποφασιστικά στην πραγματοποίηση της διοργάνωσης .
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή συνέχεια στην αθλητική τους πορεία .

Φωτογραφίες