Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ


Περιφερεικοί Αγώνες _ Απρίλιος 2012

foto1

Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς στους Περιφερειακούς αγώνες Ξιφασκίας που διοργανώθηκαν από την Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων στις 28 Απριλίου στα Χανιά. Η μεσσαρίτικη ομάδα , που πολλές φορές μας έχει κάνει υπερήφανους με τις διακρίσεις των αθλητών της, συμμετείχε με αποστολή δώδεκα ξιφομάχων ηλικίας 8-13 ετών.Για άλλη μια φορά οι μικροί αθλητές απέδειξαν την αγάπη τους για το άθλημα και το εξαιρετικό ήθος τους.

Όλοι αγωνίστηκαν με πάθος στην κατηγορία τους ωστόσο διακρίθηκαν κατακτώντας θέσεις στην τριάδα των νικητών οι: Τσακιράκη Ευσεβία 1η θεση στο Ξίφος μονομαχίας πανκορασίδων, Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα 2η στο Ξίφος Ασκήσεως πανκορασίδων 8-10 ετών, ενω στην ίδια κατηγορία την τρίτη θέση κατέλαβε η Πατσιανωτάκη Αγγελική. foto1 Στην κατηγορία 11-13 στο Ξίφος Ασκήσεως διακρίθηκαν η Πατσιανωτάκη Μαρια στη 2η θέση και η Φασουλάκη Εμμανουέλλα του Νικολάου στην 3η θέση. Αξιόλογη όμως ήταν και η προσπάθεια των αγοριών της ομάδας που είτε αγωνιζόταν για πρώτη φορά είτε όχι και ανεξάρτητα από το μικρό της ηλικίας τους κερδισαν το χειροκρότημα όλων.

foto1

Το ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τους αθλητές του για τις επιτυχίες τους, για την προσπάθειά τους και την αγάπη τους για την ομάδα καθώς επίσης και τους γονείς και φίλους της ομάδας που συνοδεψαν την αποστολή στα Χανιά αποδεικνύοντας πόσο κοντά βρίσκονται στο σωματείο και στο άθλημα που εκπροσωπεί μετατρέποντας την διαδρομή μετακίνησης προς και από τα Χανιά ουσιαστικά σε εκδρομή φίλων. Επίσης ευχαριστεί την Αθλητική Λέσχη Χανίων για την άψογη διοργάνωση , τα συναγωνιζόμενα σωματεία της Κρήτης καθώς και τους Καπετανάκη Αντώνη και Νίκο που ανέλαβαν την μετακίνησή μας στα Χανιά και υπόσχεται στο φίλαθλο κοινό της Μεσσαράς να τους χαρίσει απίστευτες στιγμές αγώνων ξιφομάχων στο FAISTOS CUP που θα διοργανώσει τον Ιούνιο στο κλειστό στάδιο Μοιρών.


foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1 foto1