Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ


Περιφερεικοί Αγώνες _ Δεκέμβριος 2012

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαράς στους Περιφερειακούς Αγώνες Ξιφασκίας που έγιναν στο κλειστό γυμναστήριο του Τ.Ε.Ι. στο Ηράκλειο την Κυριακή. Την διοργάνωση των αγώνων είχε αναλάβει η ομάδα του "ΘΗΣΕΑ" Ηρακλείου.

Οι αγώνες αφορούσαν αθλητές-τριες από 8 έως 13 ετών και η Α.Λ.Μ εκπροσωπήθηκε επάξια στα περισσότερα όπλα.

foto1 foto1

Αναλυτικά:
Στο ξίφος μονομαχίας παμπαίδων κυπελλούχος αναδείχτηκε ο Παπαδάκης Στέλιος από την Γ.Ε.Η με δεύτερο τον Κουτσάκη Μανώλη της Α.Λ.Μ ο έτερος αθλητής της Α.Λ.Μ Ταβερναράκης Φίλιππος κατέλαβε μια από τις θέση 5-8. Στο ξίφος μονομαχίας πανκορασίδων πρώτευσε η Λάππα Αλεξάνδρα από την Γ.Ε.Η και δεύτερη η Τσακίρακη Άννα από την ΑΛΜ.Η 10χρονη Χατζηδάκη Αλκυώνη στην πρώτη της εμφάνιση με τα χρώματα της ΑΛΜ κατάφερε να κερδίσει εντυπώσεις και την Τρίτη θέση τελικά κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων. Στο ξίφος ασκήσεως κοριτσιών 8-10 η Σφακιανάκη Δήμητρα της Α.Λ.Μ σήκωσε το κύπελλο αφήνοντας 2η την Μπομπολάκη της Α.Λ.Ξ Χανίων κ Τρίτη την Ρόμπινσον-Κόλλευ Ζωή επίσης της ΑΛΜ. Στο ξίφος ασκήσεως κοριτσιών 11-13 η ΑΛΜ μπορεί να έχασε το κύπελλο από την Μπομπολάκη Κατ. της Α.Λ.Ξ Χανίων άλλα πήρε τα υπόλοιπα μετάλλια με την Μουργκα Γεωργία να παίρνει το ασημένιο και foto1 τις Πατσιανωτακη Μαρία και Πεδιαδιακη μαρινελα να μοιράζονται τα χάλκινα. εξαίρεση όμως ήταν και η παρουσία των υπόλοιπων αθλητριών , Τσακιρακη Αιμη,Φασουλάκη Εμμανουέλα και Πατσιανωτάκη Αγγελίνα που κατάφεραν να καταλάβουν θέσεις 5-8 . Στο ξίφος ασκήσεως αγοριών η ΑΛΜ συμμετείχε με 9 αθλητές σε σύνολο 15 που συμμετείχαν.

Ο τελικός ήταν εσωτερική υπόθεση ανάμεσα σε δύο συμμαθητές της Γ' τάξης του 2ου Δημοτικού σχολείου Μοιρών. Τελικός νικητής ο Κάζηλας Γιάννης και δεύτερος ο Κωστάκης Τηλέμαχος που συμμετείχε πρώτη φορά σε αγώνες. Τα χάλκινα μετάλλια τα πήραν ο αθλητής της ΑΛΜεσσαράς, Πατσιανωτάκης Ανδρέας και ο Σταυρόπουλος Αριστ. από το Θησέα Ηρακλείου. Πολύ καλή όμως η εμφάνιση και των υπολοίπων αθλητών της Αθλητικής Λέσχης Μεσσαρας: Χατζηγεωργίου Νικόλα,Μπουχαλάκη Ανδρέα,Χάσκη Σπύρου,Ταβερναράκη Μιχάλη και του μικρού της ομάδας Κουτσάκη Γιώργου που άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον της Ξιφασκίας στη Μεσσαρά. Απόλυτα ικανοποιημένος ο προπονητής της ομάδας κ.Φουστανάκης Δημήτρης που σε δήλωση του λέει ότι: Η εμφάνιση των αθλητών μας έδειξε ότι βαδίζουμε σε πολύ καλό δρόμο. Οι αγώνες είχαν και ένα foto1 foto1 χαρακτήρα πρόβας για τους Πανελλήνιους Αγώνες σε ένα μήνα στην Αθήνα. Μέσα στις γιορτές θα δουλέψουμε τις αδυναμίες μας ώστε στην Αθήνα να δείξουμε το καλύτερα δυνατό πρόσωπο και για μια ακόμα φορά η Ξιφασκία και η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΜΕΣΣΑΡΑΣ να κάνουν περήφανη την περιοχή μας.


foto1 foto1 foto1 foto1 foto1