Α θλητική Λ έσχη Μ εσσαράς

ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΡΑΚΑΣ


Περιφερεικοί Αγώνες _ Απρίλιος2013

foto1

Σάρωσε τα μετάλια Αθλητική Λεσχη Μεσσαράς στους Περιφερειακούς Αγώνες Ξιφασκίας που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 6 Απριλίου στα Χανιά. Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησαν όλοι οι αθλητές της ομάδας που αν και πολλοί από αυτούς αγωνιζόταν για πρώτη φορά και παρά το μικρό της ηλικίας τους επέδειξαν τρομερό ζήλο και συγκέντρωση κατά τη διάρκεια των αγώνων και αξιομνημόνευτη ομαδικότητα . Συγκεκριμένα η Μεσσαριτικη Ομάδα συμμετείχε με αποστολή 30 αθλητών αγόρια και κορίτσια από 8 έως 13 ετών στις κατηγορίες Ξίφος Ασκήσεως 8-10 , 11-13, και Ξίφος Μονομαχίας 10-13 .

Όλοι οι μικροί ξιφομάχοι απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη τους στο άθλημα της ξιφασκίας που πρώτα απ΄' όλα κέρδισε τις καρδιές τους σαν επιλογή και κατόπιν ,γυμνάζοντας ταυτόχρονα το σώμα αλλα και το μυαλό τους, τους καθιστα άξιους εκπροσώπους της Μεσσαράς σε παγκρήτιο αλλά και πανελλήνιο επίπεδο.

foto1 foto1

Συγκεκριμένα στην κατηγορία του Ξίφους Μονομαχίας παμπαίδων ο Κουτσάκης Μανόλης πήρε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλιο ο Κουτσάκης Απόστολος την τρίτη θέση και ο Ταβερναράκης Φίλιππος την πέμπτη θέση ενώ στην κατηγορία του Ξίφους Μονομαχίας Πανκορασίδων η Τσακιράκη Άννα κέρδισε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλιο.

foto1 foto1

Στο ξίφος Ασκήσεως ηληκίας 8-10 η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς μονοπώλησε τα μετάλια αφού μόνο οι αθλητές της κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη τετράδα με τον Χατζηγεωργίου Νικόλα να κατακτά την πρώτη θέση,τον Κωστάκη Τηλέμαχο την δεύτερη και τους Κάζηλα Γιάνη και Κουτσάκη ΄Γιώργο την τρίτη Θέση . Στην ίδια κατηγορία ηλικίας 8-10 στα κορίτσια η Σφακιανάκη Δήμητρα κατέλαβε την δευτερη θέση και το ασημένιο μετάλιο.

foto1

Μεσσαρίτικη υπόθεση ήταν και η κατηγορία του Ξίφους Ασκήσεων πανκορασίδων 11-13 με την Πεδιαδιτάκη Μαρινέλα να κερδίζει το χρυσό μετάλιο και τις Πατσιανωτάκη Μαρία και Αγγελική την τρίτη θέση.

Απόλυτα ευχαριστημένη λοιπόν πέρα από κάθε αμφιβολία δηλώνει η Αθλητική Λέσχη Μεσσαράς που για άλλη μια φορά με τους αθλητές της κατάφερε να δείξει δυναμική παρουσία στα αθλητικά δρώμενα της Κρήτης. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλα τα παιδιά μας που για άλλη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους δηλώνει το Δ.Σ της ομάδας . Μας απέδειξαν την αγάπη τους για την ξιφασκία καιτην ομοψυχία τους αφού όλοι μαζί δούλεψαν συμπαραστεκόμενα στα παιδιά που αγωνιζόταν καθοδηγώντας τα και τονώνοντας την ψυχολογία τους . Άξιος επαίνου και ο προπονητής της ομάδας Φουστανάκης Δημήτρης που αφιερώνοντας το χρόνο του και κομμάτι από την ψυχή του στα παιδιά και στο σωματείο αγογγυστα συνέβαλλε τα μέγιστα σε αυτήν την επιτυχία. Καθήκον μας να ευχαριστήσουμε και το Δήμο Φαιστού που διευκόλυνε τη μετακίνηση μας προς τα Χανιά παραχωρώντας μας το λεωφορείο του Δήμου και τον Οδηγο Βρανάκη Μανώλη για την άψογη συνεργασία μας. Ευχόμαστε ολόψυχα στα παιδιά μας πάντα επιτυχίες στη ζωή τους και καλή επιτυχία στους αθλητές μας που την επόμενη εβδομάδα θα αγωνιστούν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανδρών γυναικών στην Αθήνα.